Vragen? Bel ons: +32 (0)13 - 77 11 21 - Winkel: Lochtstraat 2, 3272 Testelt - [email protected]

Classic rock covers met panache gespeeld door Bart Buls & Jan Hautekiet

Home


Zaterdag 10 augustus om 20.00u tweede muziekavond van de zomer 2019.

Morgen 2 augustus speelt Stef Paglia zijn bluesavond en nu al willen wij onze volgende muziekavond in de kijker stellen. Zaterdag 10 augustus speelt Bart Buls gitaar met Jan Hautekiet aan de piano.

Bart Buls, een man, zijn stem en zijn gitaar.
Op zijn website belooft hij, gewapend met zijn Gibson en doorleefde stem, gegarandeerd kwaliteit. Insiders vergelijken zijn stem zelfs met die van Johnny Cash. Andere vergelijkingen vermelden grootheden als Chris Rea, Bob Dylan, Mark Knopfler (Dire Straits), Neil Young en Bruce Springsteen. Het mag duidelijk zijn dat Bart zijn klassiekers kent en hen op meesterlijke wijze eer betoont. Op zaterdag heeft hij als metgezel aan de piano, Jan Hautekiet.

Bart en Jan zorgen voor de juiste sfeer, gezelligheid en betovering. Twee stoere artiesten die ons gaan bekoren. Samen met een glas goede wijn wordt dit zeker genieten van een uitbundige, maar soms ook intimistische sfeer. Je bent hartelijk welkom!

Bart Buls en Jan Hautekiet in duo


Schrijf je hier in, de toegang bedraagt €7 p.p. Je inschrijving is volledig na betaling op rekening BE67 0689 3035 2487 van Guillaume Wijnen. Het aantal plaatsen is beperkt. Wees er snel bij.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »