Vragen? Bel ons: +32 (0)13 - 77 11 21 - Winkel: Lochtstraat 2, 3272 Testelt - [email protected]

Blues avond met Stef Paglia bij Guillaume

Home

 

Op vrijdag 2 augustus om 19.30u staat de blues in de kijker tijdens onze derde muziekavond.

Blueszanger Stef Paglia, vergezeld door basgitarist Geert Schurmans, trakteert ons op een authentieke bluesavond. Samen met een glas goede wijn wordt dit zeker genieten van een intimistische, maar soms ook uitbundige sfeer. Je bent hartelijk welkom!

Wie is Stef Paglia?

Stef Paglia

Stef Paglia nam op 12 jarige leeftijd voor het eerst een gitaar in de hand en liet deze nooit meer los. Zijn vader liet hem kennis maken met de blues en de microbe sloeg toe. Hij is vooral bekend van The BluesBones waarmee hij in binnen- en buitenland optreedt. Zo stond hij o.a. op Blues Peer, Swing Wespelaar … Hij heeft al een paar keer het podium mogen delen met internationale toppers o.a. Laurence Jones, The Nimmo Brothers, Eric Steckel, Danny Bryant… Naast dit alles is hij druk bezig aan zijn eigen weg te timmeren. Hij brengt een brede mix van zelfgeschreven werk en covers. Stef Paglia laat zich graag beïnvloeden door verschillende muzikale richtingen en probeert zijn eigen bluesstijl te creëren. Zijn nummers zijn geïnspireerd op een onderzoek van het Blues genre. Verwacht je maar aan een stevig potje groovy bluesrock!

Schrijf je hier in, de toegang bedraagt €7 p.p. Je inschrijving is volledig na betaling op rekening BE67 0689 3035 2487 van Guillaume Wijnen. Het aantal plaatsen is beperkt. Wees er snel bij.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »