Vragen? Bel ons: +32 (0)13 - 77 11 21 - Winkel: Lochtstraat 2, 3272 Testelt - info@guillaumewijnen.be

Herfstproeverij 6 en 7 oktober

Home

Herfst proeverij bij Guillaume

Vanuit Hongarije zijn er nieuwe wijnen uit Tokaj, Eger en Somló. Wij hebben o.a. heerlijke witte Furmint Bio die zeker ontdekt mag worden. 

Als rode uit Hongarije zijn er de wijnen van St.Andrea. Fijne wijnen, recht uit het hart van de wijnbouwer die met lef en branie zijn wijnen maakt. Origineel, met een beetje durf, maar oh zo genietbaar.

Uit Frankrijk zetten wij opnieuw de Bourgogne Santenay Cuvée "S" uit 2014 in de kijker. Deze wijn heeft nu zijn maturiteit gevonden en lost zijn verwachtingen in. Daarnaast zijn er een reeks rode uit de Ardèche, Roussillon en Corbières, die de moeite blijven.

Denk ook aan de eindejaarsperiode. Daar zijn de Champagnes en uitstekende Crémant de Bourgogne best geschikte feestwijnen. En allicht is er ook een plaatsje voor een fijne witte zoals de Auxey-Duresses of de rode M de Moléon, twee toppers uit respectievelijk Bourgogne en Bordeaux - Graves.

Zaterdag 6 vanaf 11 u en zondag 7 vanaf 14 u verwelkomen wij jullie tot 20 u of zondag tot 18 u. De wijnen kunnen ter plaatse gekocht en meegenomen worden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »