Vragen? Bel ons: +32 (0)13 - 77 11 21 - Winkel: Lochtstraat 2, 3272 Testelt - [email protected]

Zondag 22 september, namiddagconcert met Enira

Home

Een harde bolster gebracht in een intieme versie.

 

Enira - 22 september

 

Enira is het muzikale project van Kurt Wertelaers uit Wolfsdonk. Kurt, lang zanger in rock- en metalbands, schreef de nummers maar ruilde de luide drums en snelle gitaren in voor piano, cello en viool.

Het resultaat wordt omschreven als 'romantiek met een rauwe rockstem'.

Precies een jaar geleden kwam het eerste album uit, For All Lost Time. Het bracht Enira langsheen wondermooie zaaltjes en culturele centra in Vlaanderen. Op het podium laat Kurt zich omringen en begeleiden door topmuzikanten.

Speciaal voor Guillaume brengt Kurt de nummers van Enira in een iets intiemere sfeer, begeleid door professioneel pianist Wim Van Deuren en de hemels zachte stem van zangeres Nele Costers. Een unieke ervaring!

Geniet van deze sprankelende muziek samen met een glas goede wijn. En indien je dat wenst, een stukje kaas. Kom gerust een half uurtje voor het optreden, dat om 16u begint, af.

Schrijf je hier in, de toegang bedraagt €7 p.p. Je inschrijving is volledig na betaling op rekening BE67 0689 3035 2487 van Guillaume Wijnen. Het aantal plaatsen is beperkt. Wees er snel bij.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »