Vragen? Bel ons: +32 (0)13 - 77 11 21 - Winkel: Lochtstraat 2, 3272 Testelt - [email protected]

Mooi weer pakket met 6 wijnen

Home

Wijnpakket van 6 mooi weer wijnen

Online actie: geen verzendkosten voor het mooi weer wijnpakket met 6 wijnen à € 65,00/pakket

 

Bestel online het mooi weer wijnpakket met 6 wijnen en krijg het kosteloos geleverd bij jou thuis. Zo kan je in deze toch wel aparte tijden ook van lekkere wijn genieten.

2 Hongaarse witte wijnen, 3 rosé wijnen en 1 Hongaarse rode wijn voor de speciale pakketprijs van € 65,00. De eerste is de Olaszrizling 2015 van Zsirai, een droge frisse licht minerale wijn die perfect past bij vis en asperges of als aperitief. Olaszrizling is geen riesling zoals wij die uit Duitsland of de Vogezen kennen.
De tweede wijn is een aromatischere Sárgamuskotaly 2018 van Zsirai uit het kleine Somlo wijngebied. Heel genietbaar met veel smaak is deze droge wijn ook een aanrader als je gewoon een glas wijn wilt drinken.
De drie rosé wijnen komen uit Frankrijk. Drie frisse, droge rosé's met subtiele verschillen in fruit- en kruidigheid. De Bergerac 2018 van Domaine du Cantonnet is fruitigst gevolgd door de Egri rosé 2019 van Bolyki uit Hongarije. De Les Drailles 2017 uit de Langudoc zit naast fruit, iets meer op kruiden.
De zesde wijn in het pakket is een evenwichtige Bikaver 2017 van St.Andrea uit Eger in Hongarije. Fruit, diepgang, evenwicht, kortom een geslaagde rode wijn met klasse.

Bestel hier je pakket.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »