Vragen? Bel ons: +32 (0)13 - 77 11 21 - Winkel: Lochtstraat 2, 3272 Testelt - [email protected]mewijnen.be

Wijnpakket met 3 rosé wijnen en 3 witte wijnen

Home

Wijnpakket met 3 rosés en 3 witte wijnen

Wijnpakket met 3 rosé en 3 witte wijnen à € 60/pakket.
Gratis geleverd.

 

Andermaal een pakket voor de warme dagen. We stellen dit pakket samen met 6 Hongaarse wijnen, 3 nieuwe rosés en 3 witte wijnen.

De eerste nieuwe rosé is de Kakas 2019 van Vylyan. Een lieflijke rosé, delicaat, elegant maar toch levendig en fruitig, geurrijk en in de mond domineert het exotisch fruit. De tweede is de Rosa Mystica 2019 van St.Andrea. Deze rosé heeft een mooie, intense, heldere kersenkleur, met roze reflecties. Een algehele verfrissende, lichte en verrassende rosé wijn. Rosé nummer drie is de Tricollis Rosé 2018 van Apatsagi, een mooie combinatie van kersen, aardbeien en frambozen. De mooie zuren geven deze rosé zijn frisheid.
De eerste witte wijn is de Olaszrizling 2018 van wijnbouwer Zsirai, een droge, heel licht minerale wijn uit Somlo met subtiele complexiteit. De tweede is de Rizling 2016 van Szeremley, een blend van Olaszrizling en Rajnai Rizling die een smaakvolle frisse witte wijn geeft. De derde en laatste in de reeks van 6 is de Juhfark 2018 van Zsirai, een droge, volle, complexe wijn met een rijke structuur, garant voor plezier.

Het pakket heb je voor € 60,00 per pakket, afgehaald of bij jou thuis geleverd.

Bestel hier je pakket.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »