Vragen? Bel ons: +32 (0)13 - 77 11 21 - Winkel: Lochtstraat 2, 3272 Testelt - [email protected]

Een wijnpakket met 6 over heerlijke Bordeax wijnen

Home

Wijnpakket met 6 Bordeaux wijnen

Wijnpakket met 6 Bordeaux wijnen die al wat gelegen hebben. Voor jou aan € 109,00 /pakket.

 

Misschien omdat we iets minder vaak buitenkomen en thuis ook willen genieten, dit uitstekend wijnpakket met 6 Bordeaux wijnen die al enkele jaren gelegen hebben. De wijnen zijn nu op dronk, maar kunnen ook nog wat blijven liggen.

Uit de Côtes de Bordeaux is er de Chateau Saint-Hubert 2015, vol, rijp rood fruit en met houtlagering. Vervolgens 2 broers uit Graves, de Moléon Tradition 2015 en de Moléon Prestige 2015. De tweede heeft nog wat meer volheid en houttoetsen dan de eerste, maar beiden zeer elegant en aangenaam. De witte Tour de Mirambeau 2016 en de rode Tour de Mirambeau 2015 zijn twee voorbeelden van uitstekend gemaakte Bordeaux wijnen. In Saint-Emilion produceert Château Haut-Segottes een schitterende Grand Cru, de Château Haut-Segottes Grand Cru Classé 2015. Fruitig, een echte uitdrukking van wat het terroir kan bieden. Een klassieke Saint-Emilion, elegant en met diepgang.

Een wijnpakket met 6 uitgelezen, lekkere Bordeaux's aan de pakketprijs van € 109,00, bij jou thuis geleverd en om van te genieten.

Bestel hier je wijnpakket.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »