Vragen? Bel ons: +32 (0)13 - 77 11 21 - Winkel: Lochtstraat 2, 3272 Testelt - [email protected]umewijnen.be

Een wijnpakket met 6 lekkere rode Franse wijnen

Home

Wijnpakket met 6 Franse rode wijnen

Dit wijnpakket van 6 Franse rode wijnen à € 65 / pakket, gratis bij jou bezorgd.


Bestel online het wijnpakket met 6 Franse rode wijnen en krijg het kosteloos bij jou thuis geleverd. Zo geniet je van deze lekkere wijnen bij jou thuis.

In dit pakket een aantal wijnen die wat zon gezien hebben. In de Côtes du Rhône, de Languedoc en ook Corbières, allen streken in het zuiden van Frankrijk en waar het toch goed warm kan zijn, worden druiven geteeld die de zon goed verdragen. Grenache noir, syrah, mourvèdre, carignan, cinsault zijn er enkele van. De wijnen zijn fruitig, kruidig en liggen stevig in de mond.

Van Domaine Nicolas Croze in de Côtes du Rhône is er Les 3 Grains 2018, afkomstig van verschillende percelen wijngaard van het domein. Hun Les Petits Coins 2017 met zijn geïntegreerde tannines is fruitig. De derde wijn van Nicolas Croze is de Notre Dame de Melinas 2017, kersenrood, lichte kruidig en een heel klein beetje hout. Daarnaast twee wijnen van Mas Gourdou uit de Languedoc en de AOP Pic Saint Loup in het bijzonder. Les Roches Blanches 2016 met in de neus rood fruit en nadien aardig wat kruiden en de Joseph Onésime 2017 die rond, vol is en die het sterke karakter van de ‘terroir’ weergeeft. De zesde wijn is de Esprit /2 2014 van Famille Deroose, volle mond, rond en mooie versmolten tannines.

Bestel hier je wijnpakket.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »