Vragen? Bel ons: +32 (0)13 - 77 11 21 - Winkel: Lochtstraat 2, 3272 Testelt - [email protected]

Wijnpakket met zes terroir wijnen

Home

Terroir wijnen

Online actie: Pakket met zes terroir wijnen à € 125,00/pakket.
Gratis verzending.

 

Met dit pakket terroir wijnen verwen je jezelf. Een ontdekking aan verfijnde aroma's en smaken. Je kan proeven wat de specifieke bodem waar de wijn vandaan komt, zich uitdrukt in eigen en soms eigenzinnige smaken.

6 terroirs uit 5 verschillende appelaties. Tokaj in Hongarije is gekend voor zijn zoete Botrytis Aszú wijnen. Maar zij maken ook fantastische droge witte wijnen van hun gerenomeerde Furmint druif. Droog, ziltig, mineralig. De specifieke eigenschappen van de Középhegy en Nyulászo heuvelruggen in het dorp Mád voegen daar nog eens hun eigen specifieke karakteristieken aan toe. De Furmint 2016 van Zsirai en de Nyulászo 2015 van Szent Támas verrassen en vleien met de aroma's die zij diepe uit de ondergrond halen.

Uit Moulin à Vent in de Beaujolais brengt wijnbouwer Didier Desvigens ons zijn 'Terre de Manganese 2018'. Mangaan rijke bodem van het perceel Les Burdulines die een geweldige smaakbom genereert met de Gamay druif.

In het zuiden van Hongarije, in Villany, worden schitterende rode wijnen gemaakt met o.a. Cabernet Franc. De Villányi Franc 2015 van Vylyan is een 100% Cabernet Franc. Het gebeurt zelden dat een 100% Cabernet Franc gemaakt wordt.

In Santenay, één van de zuidelijkste dorpjes in de Côtes de Beaune van Bourgogne, produceert David Moreau op het perceel les Cornières zijn Cuvée 'S'. Een fruitige, dense wijn, vlezig en delicaat te gelijk.

In Saint-Emilion produceert Château Haut Segottes een schitterende Grand Cru, de Château Haut-Segottes Grand Cru Classé 2015. Fruitig, een echte uitdrukking van wat het terroir kan bieden. Een klassieke Saint-Emilion, elegant en met diepgang.

Zes terroir wijnen, 2 witte en 4 rode wijnen in de pakketprijs van € 125.

Bestel hier je pakket.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »