Vragen? Bel ons: +32 (0)13 - 77 11 21 - Winkel: Lochtstraat 2, 3272 Testelt - info@guillaumewijnen.be

Uw zomerse BBQ en feesten

Uw zomerse BBQ en feesten

Met de zomer is de tijd van BBQ's en feestjes aangebroken. Onmisbaar zijn de juiste wijnen. Guillaume helpt je bij jouw keuze. Wit, rosé, rood en/of bubbels, wij helpen je bij je selectie.

Met de zomer is de tijd van BBQ's en feestjes aangebroken. Onmisbaar zijn de juiste wijnen. Guillaume helpt je bij jouw keuze. Wit, rosé, rood en/of bubbels, wij helpen je met de juiste combinatie en hoeveelheden. Al de flessen die niet geopend werden, nemen wij terug.
Meer nog, bij Guillaume kan je tevens gratis wijnglazen gebruiken.

Welke wijn kiezen?

Witte wijn
Kies je voor witte wijn bij de aanvang van je feest, neem dan een frisse fruitige wijn. Een gekoelde witte wijn met enkele fijne aroma's en aangename zuren naar het einde toe, zullen de papillen wakker maken en je gasten aangenaam verrassen.
Wijnen die je bij Guillaume vindt zijn: Iránytu 2015 van Bujdosó, Bergerac Blanc Sec 2015 - Domaine du Cantonnet, Bourgogne Aligoté 2014 - Domaine Henri Latour

Rosé wijn
Ideaal bij een BBQ en een klassieker is een heerlijk frisse volle rosé wijn. Kies voor de Bergerac Rosé 2015 - Domaine du Cantonnet, een frisse en fruitige volle rosé, met noten van cassis en aardbei.

Rode wijnen
Als rode wijn mag je voor een volle krachtige wijn gaan. Die zal aardig zijn mannetje staan tegenover het heerlijke vlees op de BBQ.
Wij stellen voor: Cuvée Tradition / Ruine de Belair 2015, een wijn met intense aroma’s van zwart fruit en elegante noot van vanille en zachte tannines, Brouilly « Cuvée La Chapelle St. Pierre » 2015, Joseph Onésime 2015, rond in de mond met evenwichtige zuren met mooie afdronk.

Bel ons op 013 77 11 21 of stuur een mail naar info@guillaumewijnen.be en je feest is weer een stap dichterbij.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »